קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פצפוצי שוקולד מלט, עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה של מערבל לעמוד עם המשוט מחובר, להכות את החמאה ואת שניהם סוכרים במשך כ 3-5 דקות או עד אור מאוד. להפחית את המהירות מעט ולהוסיף את וניל וביצים, להכות רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיף את אבקת מאלט ומערבבים במהירות נמוכה רק עד בשילוב. שליש בכל פעם, להוסיף את תערובת הקמח, מכה אחרי כל תוספת רק עד בשילוב. מערבבים בעדינות בשוקולד צ ' יפס. טיפה על ידי כפות על האפייה sheets.to 10 (שלי לקח 10-12 דקות), תלוי כמה פריך אתה אוהב את העוגיות שלך. העוגיות יהיו שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מאלטמאלט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
בואו להתקרר על יריעות העוגיות במשך כ 5 דקות או עד חסון מספיק כדי להסיר, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט לסיים קירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, Moscato Dasti, יציאה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות שוקולד צ' יפס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.