הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פצפוצי שוקולד מלט, עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות.מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה של מערבל לעמוד עם המשוט מחובר, להכות את החמאה ואת שניהם סוכרים במשך כ 3-5 דקות או עד אור מאוד. להפחית את המהירות מעט ולהוסיף את וניל וביצים, להכות רק עד מעורב.
מוסיף את אבקת מאלט ומערבבים במהירות נמוכה רק עד בשילוב. שליש בכל פעם, להוסיף את תערובת הקמח, מכה אחרי כל תוספת רק עד בשילוב. מערבבים בעדינות בשוקולד צ ' יפס. טיפה על ידי כפות על האפייה sheets.to 10 (שלי לקח 10-12 דקות), תלוי כמה פריך אתה אוהב את העוגיות שלך. העוגיות יהיו שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®
מאלט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
בואו להתקרר על יריעות העוגיות במשך כ 5 דקות או עד חסון מספיק כדי להסיר, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט לסיים קירור.
קרם שרי, מדיירה ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות שוקולד צ' יפס. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.