עוגיות שוקולד צ'יפס
גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בייבי עוגות, עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן, ו עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 F. קו בתוך שני מחבתות עוגת מתכת עגולה 9 אינץ ' עם nonstick או קו עם רדיד רגיל ולשפשף עם butter.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים עד שמנת באמצעות מהירות גבוהה בינונית של מערבל חשמלי. מקציפים את הוניל. לגרד צדדים של קערה ולהכות ביצה. הכה רק עד חלקה.הכה במלח וסודה לשתייה. לגרד שוב את הצדדים של הקערה.עם כפית ערבוב, מערבבים בהדרגה את הקמח. כאשר הקמח משולב, מערבבים את השבבים.מחלקים את הבלילה לחצי ומניחים כל חצי במרכז מחבת העוגיות. עם מרית רכה או מגרד, לחץ לתוך מעגלים, משאיר על גבול 1/2 אינץ ' בין שולי המחבת והבצק (קובץ cookie יתפשט כפי שהוא אופה).
אופים זה לצד זה על המדף המרכזי במשך כ 30-35 דקות או עד עוגיות להופיע להגדיר.
בואו מגניב לחלוטין במחבת, ואז להרים מן המחבת לקשט עם icing.To הפוך זיגוג, לערבב את החמאה וסוכר יחד בקערת ערבוב. היכו נמוך עם מערבל חשמלי, בהדרגה להגדיל את המהירות ואת גירוד הצדדים של הקערה. מקציפים את הוניל ומוסיפים חלב או שמנת כף אחת בכל פעם עד שאתה מקבל את העקביות שאתה רוצה.
להוסיף קמצוץ מלח כדי להרים את הטעם (רק אם באמצעות חמאה ללא מלח ו/או קיצור).