עוגיות שוקולד צ'יפס V
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד צ'יפס V. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, תערובת פודינג שוקולד, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת פודינג מיידית; להפריש.
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד חלקה. מערבבים את הביצים ווניל. בהדרגה לערבב את החומרים יבשים עד רק מעורבב. מערבבים את שבבי השוקולד ביד באמצעות כף עץ. סקופ עוגיות באמצעות כף גלידה או על ידי ערימות כפות.
מניחים עוגיות לפחות 2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות ungreased.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד זהוב קלות. מגניב על גיליונות אפייה במשך כמה דקות לפני הסרת מתלי חוט להתקרר לחלוטין.