עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 48. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חלב, תמצית ונילן, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת פיקניק שוקולד צ'יפס אגוזים, עוגיות שוקולד אגוזים, ו עוגיות שוקולד משולשות אגוזים.
הוראות
1
בקערה גדולה, שמנת את המרגרינה, החמאה ושני הסוכרים עד שהם בהירים ואווריריים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את הביצים, החלב והווניל ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
חלב
3
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומוסיפים לתערובת החמאה. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את השוקולד והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
שוקולד
אגוזי מלך
חמאה
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
מלח
4
מכסים ומקררים את הבצק לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
מחממים תנור ל 350 מעלות. משמנים דפי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
לוקחים כפית (לעוגיות קטנות) או כף (לעוגיות גדולות) של בצק ומעצבים את הבצק לכדורים. משטחים מעט לדיסקים מעוגלים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
7
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות ואופים עד שהקצוות משחימים מעט, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על הסדינים כ -10 דקות.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "