קרוסטיני שעועית חמאה עם נענע וסלאמי
קרוסטיני שעועית חמאה עם נענע וסלאמי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם באגט, מיץ לימון סחוט, שמן זית מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Crostini עם התפשטות שעועית פאבה ונענע, 5 דקות סלאמי Caper Crostini, ו סלמי וגבינת עיזים קרוסטיני ברוטב פינו נואר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה הגשה לזרוק יחד שעועית חמאה, בצל, שמן, מנטה, חלפיניו, גרידת לימון ומיץ לימון. מתבלים בפסיכומטרי ובפלפל.
בואו לעמוד 20 דקות או עד לילה כדי לאפשר את הטעמים להתערבב. אתה יכול להשאיר את השעועית שלמה או מועך אותם לכל מה שאתה מעדיף על זה point.To מגישים: מברשת את פרוסות באגט עם קצת שמן זית גריל או טוסט אותם בצד אחד עד מוזהב קלות.
מניחים פרוסת סלאמי על טוסט בגט העליון עם תערובת שעועית חמאה, טפטוף של שמן זית וכמה עלי נענע לפי הטעם.