עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי לוז
עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי לוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-48 מנות. 461 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוזי לוז, עוגיות שוקולד אגוזי לוז, ו עוגיות אגוזי לוז שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים כבדים עם נייר קלף. דק קוצצים את שיבולת השועל במעבד מזון.
מעבירים את שיבולת השועל לקערה בינונית.
מערבבים בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה וסוכרים בקערה גדולה עד רכות. מקציפים את הביצים והוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורבב. מערבבים בטופי, אגוזי לוז, וצ ' יפס שוקולד.
עבור כל עוגייה, טיפה 1 כף מעוגלת של בצק על גבי גיליון, מרווח 1 אינץ ' זה מזה (לא לשטח את הבצק).
אופים עד שהעוגיות זהובות( עוגיות ישטחו מעט), כ -15 דקות. מגניב את העוגיות על דפי האפייה במשך 5 דקות.
להעביר מתלה קירור מגניב לחלוטין. (עוגיות ניתן להכין 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)