קושימומחה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

חזה הודו בגריל עם בייקון, עגבניות ירוקות עם גבינת עיזים-מיונז מרווה

חזה הודו בגריל עם בייקון, עגבניות ירוקות עם גבינת עיזים-מיונז מרווה
אם יש לכם שמן זית, חזה הודו, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: חזה הודו בגריל עם בייקון, עגבניות ירוקות עם גבינת עיזים-מיונז מרווה, גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה, ו גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברשת כל השד עם שמן העונה היטב עם מלח ופלפל שחור הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים את השד על הגריל, העור בצד למטה, וגריל עד חום זהוב קרום נוצר, על 4 עד 5 דקות. להפחית את החום של הגריל בינוני, להפוך את השד מעל, לסגור את המכסה של הגריל ולהמשיך לבשל עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 165 מעלות F, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הסר את השד מן הגריל ולתת מנוחה, בגסות רופף עם נייר, במשך 10 דקות. חותכים את השד לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
הניחו את הבייקון, לאורכו, מעל הסורגים של הגריל והגריל במשך כ 2 דקות לכל צד או עד חום זהוב ופריך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מערבבים יחד את גבינת עיזים, מיונז, ומרווה בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את המיונז בין 4 פרוסות הלחם ומעל כל אחד עם 4 פרוסות של טורקיה, 2 פרוסות עגבניות ירוקות, עוד פרוסת לחם, 3 פרוסות בייקון, חלק מצמית הנחלים, ומעל כל אחד עם הלחם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לא מגן מקומילא מגן מקומי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)