חזה הודו בגריל עם בייקון, עגבניות ירוקות עם גבינת עיזים-מיונז מרווה
אם יש לכם שמן זית, חזה הודו, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: חזה הודו בגריל עם בייקון, עגבניות ירוקות עם גבינת עיזים-מיונז מרווה, גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה, ו גבינת ברי בגריל וגבינת עיזים עם בייקון ועגבנייה ירוקה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברשת כל השד עם שמן העונה היטב עם מלח ופלפל שחור הקרקע גס.
מניחים את השד על הגריל, העור בצד למטה, וגריל עד חום זהוב קרום נוצר, על 4 עד 5 דקות. להפחית את החום של הגריל בינוני, להפוך את השד מעל, לסגור את המכסה של הגריל ולהמשיך לבשל עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד רושם 165 מעלות F, על 25 עד 30 דקות.
הסר את השד מן הגריל ולתת מנוחה, בגסות רופף עם נייר, במשך 10 דקות. חותכים את השד לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
הניחו את הבייקון, לאורכו, מעל הסורגים של הגריל והגריל במשך כ 2 דקות לכל צד או עד חום זהוב ופריך מעט.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מערבבים יחד את גבינת עיזים, מיונז, ומרווה בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחלקים את המיונז בין 4 פרוסות הלחם ומעל כל אחד עם 4 פרוסות של טורקיה, 2 פרוסות עגבניות ירוקות, עוד פרוסת לחם, 3 פרוסות בייקון, חלק מצמית הנחלים, ומעל כל אחד עם הלחם הנותר.