עוגיות שוקולד צ'יפס אולטימטיבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד צ'יפס האולטימטיבי. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם ביצה, סודה לשתייה, שבבי שוקולד חצי מתוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אולטימטיבי, עוגיות שוקולד צ'יפס אולטימטיבי, ו עוגיות שוקולד צ'יפס אולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
זהו מתכון העוגיות המבוקש ביותר בכל הזמנים.
אופים את אצווה ולראות בעצמך למה כולם חושבים עוגיות אלה הן צמרות!
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
שלב קיצור, סוכר חום, חלב ווניל בקערה גדולה. לנצח במהירות בינונית של מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. הכה בביצה.
מערבבים קמח, מלח וסודה לשתייה.
מערבבים לתוך תערובת קיצור עד רק מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
טיפה על ידי מדידה מעוגלת כפות 3 אינץ ' זה מזה על תבנית אפייה ungreased.
אופים 8 עד 10 דקות עבור עוגיות לעיסה, או 11 עד 13 דקות עבור עוגיות פריך. מגניב 2 דקות על תבנית אפייה על מדף קירור.
הסר עוגיות כדי מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
* אם אגוזים מושמטים, להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס חצי מתוק נוסף.
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בצע מתכון לעיל כדי להכין בצק. רססו מחבת בגודל 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול ללא מקל.
מורחים בצק באופן שווה במחבת.
אופים 19 עד 21 דקות או עד העליון הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי והמרכז מרגיש מעט מוצק למגע. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.
מחממים תנור ל 191°. בצע מתכון לעיל כדי להכין בצק. ריסוס שטח קטן במרכז גיליון אפייה עם תרסיס בישול לא מקל. כיסוי עם 12 אינץ ' מרובע של רדיד.
מניחים רבע בצק במרכז רדיד. טופס לתוך מעגל קטן עם מרית או מגרד גומי. תרסיס 12 אינץ ' מרובע של נייר שעווה עם תרסיס בישול לא מקל.
מניחים בצד מרוסס על גבי בצק. לשטח עם מחבת עוגה עגולה או מחבת עוגה כדי ליצור מעגל 7 אינץ'.
אופים 9 עד 10 דקות או עד צבע זהוב בהיר. מגניב 5 דקות על תבנית אפייה על מדף קירור.
הסר למתלה כדי להתקרר לחלוטין. חזור עם בצק עוגיות שנותר.
טפטוף: להמיס 1 כוס חצי מתוק או חתיכות שוקולד לבן עם 1 כפית קיצור על חום נמוך מאוד. מערבבים היטב. אם עבה מדי לטפטף, להוסיף 1/8 ל 1/2 כפית יותר קיצור לרזה.
טפטוף מקצה הכף הלוך ושוב על עוגייה.
מפזרים אגוזים לפני מתקשה שוקולד. להקשיח שוקולד במהירות, במקום במקרר במשך כמה דקות.
לטבול: כפית שוקולד נמס לתוך כוס פודינג. טובלים קצה אחד של עוגייה מקוררת באמצע הדרך בשוקולד.
מפזרים אגוזים קצוצים דק לפני מתקשה שוקולד, או טפטוף עם שוקולד לבן מנוגד או כהה.