עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, אגוז מוסקט הקרקע, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. יריעות עוגיות תרסיס עם תרסיס nonstick או קו אותם עם נייר קלף.
באמצעות מיקסר, להכות את החמאה עד חלקה. הכה בסוכרים הלבנים והחומים, קצת בכל פעם, עד שהתערובת קלה ורכה. מקציפים את הביצים 1 בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את פירה וניל ודלעת. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, וציפורן. לאט לאט לנצח את תערובת הקמח לתוך הבלילה בשלישים. מערבבים את הצ ' יפס. לגרוף את בצק העוגיות על ידי ערימות כפות על גבי יריעות העוגיות מוכנות ואופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד העוגיות הם השחמה סביב הקצוות.
הסר את גליונות העוגיות מהתנור ותן להם לנוח 2 דקות. קח את העוגיות עם מרית ולקרר אותם על מדפים תיל.