עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות עם נתחי שוקולד
פעמיים עוגיות שוקולד צ'יפס עם נתחי שוקולד הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך סוכר מגורען, ביצה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד כפולות עם נתחי שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, Paleo), עוגיות שוקולד צ'יפס עם נתחי שוקולד, ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
הכה את החמאה, סוכר מגורען וסוכר חום בקערה עם מיקסר במהירות בינונית עד רכות.
מוסיף את הביצה וניל; לנצח.
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה.
הוסף לתערובת החמאה והכה עד רק בשילוב. מערבבים בגושי השוקולד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. סקופ כפות מעוגלות של בצק להתגלגל לתוך כדורים. מסדרים על גיליונות אפייה מרופדים בקלף כ -2 סנטימטרים זה מזה. מקררים 30 דקות, ואז אופים עד שהעוגיות מוזהבות בתחתית, 12 עד 15 דקות. מגניב על דפי האפייה, 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים לסיים קירור.