קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות42
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא תקלות

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא תקלות
אם יש לך סודה לשתיה, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. נסו לא להיכשל לגזור עוגיות סוכר עם זיגוג לא להיכשל, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערת ערבוב גדולה, מועכים את החמאה עם סוכר לבן וסוכר חום עד התערובת משולבת היטב. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים תמצית וניל. מערבבים את תערובת הקמח, על 1 כוס בכל פעם, ולאחר מכן לערבב את שבבי השוקולד. זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלת על גבי גיליונות אפייה, על 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
תמצית ונילתמצית וניל
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות. אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות על דפי האפייה לפני הסרת עוגיות כדי לסיים קירור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור