עוגיות שוקולד צ'יפס ללא תקלות
אם יש לך סודה לשתיה, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. נסו לא להיכשל לגזור עוגיות סוכר עם זיגוג לא להיכשל, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה.
בקערת ערבוב גדולה, מועכים את החמאה עם סוכר לבן וסוכר חום עד התערובת משולבת היטב. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים תמצית וניל. מערבבים את תערובת הקמח, על 1 כוס בכל פעם, ולאחר מכן לערבב את שבבי השוקולד. זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלת על גבי גיליונות אפייה, על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות. אפשר להתקרר במשך כ 5 דקות על דפי האפייה לפני הסרת עוגיות כדי לסיים קירור.