עוגיות שוקולד צ'יפס מתנוונות ללא גלוטן
ביסקוויטים ללא גלוטן שוקולד צ'יפס נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, חלב, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק וצ ' יפס שוקולד. ב 2 כוס מדידה, לערבב שמנת מתוקה 1/4 כפית של תמצית שקדים. מערבבים לתוך תערובת ביסקוויק עד צורות בצק רך, הוספת 1 עד 2 כפות קרם הצלפה נוסף במידת הצורך.
מחלקים בצק לשניים. על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק, לטפוח כל חצי לתוך סיבוב 6 אינץ'.
חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים.
מקום טריזים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות.
אופים 10 עד 13 דקות או עד חום זהוב. מגניב 5 דקות; להסיר נייר קלף עם לחמניות מתלה קירור. בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, נשאר 1/4 כפית תמצית שקדים ומספיק חלב לעקביות דריז הרצוי.
טפטוף חצי מהקצפת על ביסקוויטים חמים.