עוגיות שוקולד צ'יפס נפוליטני Oreo
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס Oreo, עוגיות שוקולד צ'יפס & שוקולד פאדג' בראוני בר, ו עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות בראוני אולטימטיבית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9×5 מחבת כיכר מתכת עם לסכל ולרסס את רדיד עם תרסיס בישול.שמנת החמאה עם סוכר חום מגורען. מקציפים את הוניל והביצה ומכים רק עד שהביצה מעורבבת, ואז מכים במלח ובסודה לשתייה. ביד, מערבבים את הקמח עד שהוא משולב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לחץ על מחצית הבצק לתחתית המחבת באופן שווה ככל האפשר (להקפיא את השאר). לחץ על 8 אוריאו שלמים ישירות לתוך הבצק, מרווחים באופן שווה. נתקו צד אחד של כל אחד מ-8 אוריאו בטעם פירות יער (או טעם אחר), והדביקו את ה "צד החסר" של אוריאו על גבי האוריאו האחרים כך שיהיו לכם 8 ערימות קטנות.לשטוף את קערת הערבוב. ממיסים את החמאה בקערת הערבוב (אם משתמשים בקערה בטוחה למיקרוגל) או פשוט ממיסים את החמאה ומוסיפים אותה לקערה. מערבבים את אבקת הקקאו עד חלקה. מערבבים בסוכר ווניל.
מוסיפים את הביצה ומקציפים קלות (לא מכים) רק כדי להתמזג, ואז לטאטא במלח, ואבקת אפייה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא משולב.
יוצקים מעל אוריאו ולהפיץ הבלילה כדי לכסות אותם.
אופים על המדף המרכזי ב 350 במשך 30 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר הקצוות נפוחים. מגניב על מתלה תיל. כאשר מגניב, לצנן את הבראוניז במשך כ 2 או 3 שעות. הרם מהמחבת וחתוך ל -16 ריבועים.