קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס נפוליטני Oreo

עוגיות שוקולד צ'יפס נפוליטני Oreo
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס Oreo, עוגיות שוקולד צ'יפס & שוקולד פאדג' בראוני בר, ו עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות בראוני אולטימטיבית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9×5 מחבת כיכר מתכת עם לסכל ולרסס את רדיד עם תרסיס בישול.שמנת החמאה עם סוכר חום מגורען. מקציפים את הוניל והביצה ומכים רק עד שהביצה מעורבבת, ואז מכים במלח ובסודה לשתייה. ביד, מערבבים את הקמח עד שהוא משולב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לחץ על מחצית הבצק לתחתית המחבת באופן שווה ככל האפשר (להקפיא את השאר). לחץ על 8 אוריאו שלמים ישירות לתוך הבצק, מרווחים באופן שווה. נתקו צד אחד של כל אחד מ-8 אוריאו בטעם פירות יער (או טעם אחר), והדביקו את ה "צד החסר" של אוריאו על גבי האוריאו האחרים כך שיהיו לכם 8 ערימות קטנות.לשטוף את קערת הערבוב. ממיסים את החמאה בקערת הערבוב (אם משתמשים בקערה בטוחה למיקרוגל) או פשוט ממיסים את החמאה ומוסיפים אותה לקערה. מערבבים את אבקת הקקאו עד חלקה. מערבבים בסוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הביצה ומקציפים קלות (לא מכים) רק כדי להתמזג, ואז לטאטא במלח, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
יוצקים מעל אוריאו ולהפיץ הבלילה כדי לכסות אותם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
5
אופים על המדף המרכזי ב 350 במשך 30 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר הקצוות נפוחים. מגניב על מתלה תיל. כאשר מגניב, לצנן את הבראוניז במשך כ 2 או 3 שעות. הרם מהמחבת וחתוך ל -16 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו ניתן לזווג עם קרם שרי, מדיירה, פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.