עוגיות שוקולד צ'יפס צימוקים שיבולת שועל אורנג' פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל צימוקים שוקולד צ'יפס תפוזים פקאן. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פקאן, סודה לשתיה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שיבולת שועל-צימוקים עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגיות שיבולת שועל צימוקים שוקולד, ו עוגיות שוקולד צימוקים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מרכזי בתנור וחימום מראש עד 191°. קו שני יריעות עוגיות גדולות עם מגילה או רפידות אפיית סיליקון.
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, וקינמון.
שלב סוכר מגורען עם גרידה כתום, להפריש.
מחממים עשר כפות חמאה בסיר קטן, מניחים הנותרים 6 כפות חמאה בקערת ערבוב גדולה. כאשר חמאה משחימה יפה (ראה: איך חמאה חומה) ויש לו ניחוח אגוזים, לשפוך על החמאה הנותרת ומערבבים עד שכל החמאה נמסה לחלוטין.
מוסיף את הסוכר מגורען וכתום, סוכר חום, וניל ומלח לחמאה ולטפטף עד בשילוב.
לטאטא במשך שלושים שניות ולתת לעמוד במשך שלוש דקות, לחזור על תהליך זה פעמיים יותר עד התערובת היא עבה ומבריק, זה ישפר את הטעם והמרקם של העוגיות.
עבודה עם מערבל לעמוד, לשלב את החומרים הרטובים ויבשים.
מערבבים עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את שיבולת השועל, שבבי שוקולד, צימוקים ואגוזים ומערבבים היטב.
לתוך כדורים על תבנית אפייה, על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 10-11 דקות, עד הקצוות פשוט להפוך חום.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני העברת העוגיות למדף להתקרר לחלוטין.