. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. מתכונים דומים: לחמניות לזניה צמחוניות, לחמניות צמחוניות קינואה, ו לחמניות סושי צמחוניות.
הוראות
1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. לשטוף, לנקז, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים שמן במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פטריות, בצל, גזר, אפונה וברוקולי; מטגנים מעל חום בינוני עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ברוקולי
גזר
בצל
אפונה
4
מוסיפים יין ושום; מבשלים חמש דקות, או עד שהיין כמעט התאדה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.