עוגיות שוקולד צ'יפס של ג' ק
גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, קמח, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו שוקולד צ'יפס של ג' ק דניאל-מתכון עוגת פרלין, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד חמאת בוטנים ג'ק-או-לנטרן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, שמנת החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. מערבבים בחלב ווניל. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים לתוך התערובת מוקרם. באמצעות כף עץ, מערבבים את שיבולת השועל מגולגל, שבבי שוקולד ואגוזים.
מגלגלים את הבצק לתוך כדורי אגוז בגודל, ומניחים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות לא מוכן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות מגניבות על מדפים.