קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש

עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש
מקרונים שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ארוחת שקדים, אבקת סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש, אוכמניות מקרונים צרפתיים עם שוקולד לבן קוקוס גנאש, ו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש.

הוראות

1
עבור macarons: קו שני דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש. להתאים שקית מאפה גדולה עם קצה 1/2 אינץ ' רגיל; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
2
מניחים את אבקת הסוכר, קמח שקדים, אבקת קקאו, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב ודופק כמה פעמים כדי לאוורר. תהליך עד בסדר בשילוב, כ -30 שניות. לנפות דרך מסננת קמח לתוך קערה גדולה; להפריש.הפוך מרנג על ידי הצבת החלבונים ביצה בקערה הנקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. לנצח על מהירות בינונית עד אטום קצף, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח שקדיםקמח שקדים
אבקת קקאואבקת קקאו
חלבוניםחלבונים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
נפהנפה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את הקרם של טרטר, מגבירים את המהירות לגובה בינוני, ומכים עד חלבוני הביצה הם לבנים בצבע ומחזיקים את הקו של המקצף, על 1 דקה. ממשיכים להכות, מוסיפים לאט את הסוכר המגורען, עד שהסוכר משולב, הפסגות נוקשות, והלבנים מבריקים, כ -1 דקה יותר. (אל תגזים.)
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מעבירים את המקצפת לקערה גדולה.באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות את התערובת היבשה לתוך חלבוני הביצה בארבע קבוצות עד המרכיבים היבשים משולבים רק. (המרנג יהיה deflate. עם התוספת הסופית, להפסיק לקפל כאשר אין עקבות של חלבונים ביצה, התערובת פועלת כמו לבה איטית, וזה נראה כמו בלילת עוגה. (אין לערבב.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
5
להעביר את הבלילה לשקית הבצק. צינור החוצה 1-1 / 4 אינץ 'סיבובים על 1 אינץ' בנפרד על דפי האפייה, על 25 לכל גיליון. להרים את דפי האפייה ולדפוק אותם על פני העבודה כדי לעזור ליצור את בסיס macaron, או רגל.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
6
תן סיבובים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לייבש את צמרות ולהבטיח אפילו בישול.
7
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים את macarons גיליון אחד בכל פעם במשך 7 דקות. סובב את הסדין ומבשל במשך 7 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה.לחמם את הקרם בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא פשוט מתחיל לרתוח. מערבבים אותו לתוך השוקולד מבלי ליצור בועות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
בואו לשבת במשך 1 דקה.
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה. צ ' יל במקרר עד מעובה אבל עדיין להפיץ, על 30 minutes.To להרכיב:זוג macarons בגודל דומה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
תוציא את הגנאש מהמקרר. אם אתה בוחר צינור ganache, להעביר אותו שקית פלסטיק resealable ולחתוך על 1/2 אינץ ' את הפינה התחתונה. לסחוט או לגרוף את הגנאש לגודל של דובדבן (כ 1 כפית) על מרכז מחצית macaron. למעלה עם עוד חצי ולחץ בעדינות כך שזה נראה כמו המבורגר מיני. המילוי לא צריך לטפטף את הקצוות. מקררים, מכוסים, לפחות 24 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc