עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש
מקרונים שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ארוחת שקדים, אבקת סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש, אוכמניות מקרונים צרפתיים עם שוקולד לבן קוקוס גנאש, ו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש.
הוראות
עבור macarons: קו שני דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש. להתאים שקית מאפה גדולה עם קצה 1/2 אינץ ' רגיל; להפריש.
מניחים את אבקת הסוכר, קמח שקדים, אבקת קקאו, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב ודופק כמה פעמים כדי לאוורר. תהליך עד בסדר בשילוב, כ -30 שניות. לנפות דרך מסננת קמח לתוך קערה גדולה; להפריש.הפוך מרנג על ידי הצבת החלבונים ביצה בקערה הנקייה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. לנצח על מהירות בינונית עד אטום קצף, על 30 שניות.
מוסיפים את הקרם של טרטר, מגבירים את המהירות לגובה בינוני, ומכים עד חלבוני הביצה הם לבנים בצבע ומחזיקים את הקו של המקצף, על 1 דקה. ממשיכים להכות, מוסיפים לאט את הסוכר המגורען, עד שהסוכר משולב, הפסגות נוקשות, והלבנים מבריקים, כ -1 דקה יותר. (אל תגזים.)
מעבירים את המקצפת לקערה גדולה.באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות את התערובת היבשה לתוך חלבוני הביצה בארבע קבוצות עד המרכיבים היבשים משולבים רק. (המרנג יהיה deflate. עם התוספת הסופית, להפסיק לקפל כאשר אין עקבות של חלבונים ביצה, התערובת פועלת כמו לבה איטית, וזה נראה כמו בלילת עוגה. (אין לערבב.)
להעביר את הבלילה לשקית הבצק. צינור החוצה 1-1 / 4 אינץ 'סיבובים על 1 אינץ' בנפרד על דפי האפייה, על 25 לכל גיליון. להרים את דפי האפייה ולדפוק אותם על פני העבודה כדי לעזור ליצור את בסיס macaron, או רגל.
תן סיבובים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לייבש את צמרות ולהבטיח אפילו בישול.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
אופים את macarons גיליון אחד בכל פעם במשך 7 דקות. סובב את הסדין ומבשל במשך 7 דקות יותר.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה.לחמם את הקרם בסיר קטן על חום בינוני עד שהוא פשוט מתחיל לרתוח. מערבבים אותו לתוך השוקולד מבלי ליצור בועות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה. צ ' יל במקרר עד מעובה אבל עדיין להפיץ, על 30 minutes.To להרכיב:זוג macarons בגודל דומה.
תוציא את הגנאש מהמקרר. אם אתה בוחר צינור ganache, להעביר אותו שקית פלסטיק resealable ולחתוך על 1/2 אינץ ' את הפינה התחתונה. לסחוט או לגרוף את הגנאש לגודל של דובדבן (כ 1 כפית) על מרכז מחצית macaron. למעלה עם עוד חצי ולחץ בעדינות כך שזה נראה כמו המבורגר מיני. המילוי לא צריך לטפטף את הקצוות. מקררים, מכוסים, לפחות 24 שעות לפני ההגשה.