קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שיבולת השועל של בובי

עוגיות שיבולת השועל של בובי
עוגיות שיבולת השועל של בובי יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: גרגרי היער של בובי, סלט הברוקולי של דודה בובי, ו רוטב זרעי פרג של בובי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים ביצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים לתוך התערובת המוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מערבבים את שיבולת השועל, שוקולד צ ' יפס, צימוקים, פקאן, מרכיב אחד בכל פעם. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
צימוקיםצימוקים
עוגיותעוגיות
פקאניםפקאנים
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור