עוגיות שיבולת השועל של בובי
עוגיות שיבולת השועל של בובי יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: גרגרי היער של בובי, סלט הברוקולי של דודה בובי, ו רוטב זרעי פרג של בובי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים ביצים ווניל.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח, ומערבבים לתוך התערובת המוקרמת.
מערבבים את שיבולת השועל, שוקולד צ ' יפס, צימוקים, פקאן, מרכיב אחד בכל פעם. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.