קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

אספרגוס בנדיקטוס עם Chèvre-רוטב דיז'ון

אספרגוס בנדיקטוס עם Chèvre-רוטב דיז'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס בנדיקט עם רוטב Chèvre-Dijon. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך chèvre, ביצים, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: אספרגוס בנדיקטוס עם Chèvre-רוטב דיז'ון, סטייק וביצים בנדיקט עם אספרגוס ברוטב ברניז, ו אספרגוס קלוי עם דיז'ון-רוטב לימון.

הוראות

1
לרוטב chèvre: למלא סיר גדול רבע הדרך מלא במים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
1
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הכרישה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה התרככו והם רק מתחילים חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרישהכרישה
3
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד האספרגוס הוא פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
4
הסר את המחבת מהחום.עבור ביצים עלומות: להביא את המים הנמדדים לרתיחה בסיר בינוני מעל חום גבוה (המים צריכים להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק). להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על המים בבית רתיחה חשופה. מערבבים בחומץ.לשבור ביצה 1 לתוך כוס קטנה או ramekin. בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות, וודא מרווח אותם באופן שווה במים. לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. הרם את הביצים מהמים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
חומץחומץ
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
סירסיר
5
מניחים בקערה של מים חמים כדי לשמור warm.To להרכיב:טוסט הלחם ואת המעיל העליון של כל פרוסה עם שכבה דקה של חמאה, מתבלים עם מלח ופלפל, ומניחים על צלחות הגשה. תחלק את תערובת האספרגוס-כרישה על הטוסט.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המים החמים. כתם כל עודף מים מהחלק התחתון של הכף עם מגבת נייר או מגבת מטבח ולהחליק את הביצים על תערובת אספרגוס-כרישה. למעלה את הביצים עם הכמות הרצויה של רוטב chèvre (ייתכן שנשאר לך קצת כדי לשרת בצד). אם תרצה, מפזרים פטרוזיליה מעל, ואז לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
לחםלחם
רוטברוטב
טוסטטוסט
מיםמים
ביצהביצה
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה