קושיבינוני
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל
ביסקוויט שיבולת שועל יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 308 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 10 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת אפייה, צימוקים, חלב חמאה דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות מייפל-שיבולת שועל, לחמניות שיבולת שועל כתומות, ו עוגיות קרם שיבולת שועל.

הוראות

1
Combine raisins and hot water in a 1-cup glass measuring cup.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
Let stand 10 minutes.
3
Drain well.
4
Place pecans in a single layer in a 15- x 10-inch jelly-roll pan.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
Bake at 350 for 4 to 6 minutes or until lightly toasted, stirring occasionally.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
Remove from pan.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
Place oats in jelly-roll pan.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
Bake at 400 for 5 to 6 minutes or until lightly browned. Cool 15 minutes.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
Combine pecans, oats, granulated sugar, and next 4 ingredients.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
10
Cut 1/3 cup buttery spread into oats mixture with a pastry blender or fork until crumbly. Stir together raisins, 3/4 cup buttermilk, and egg.
מרכיבים שתצטרך
ממרח חמאהממרח חמאה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
Add to flour mixture, stirring just until dry ingredients are moistened.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12
Coat jelly-roll pan with cooking spray. Turn dough out onto pan. Shape dough into a 7-inch circle.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
Bake at 400 for 15 to 18 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
Brush with 1 Tbsp. buttery spread.
מרכיבים שתצטרך
ממרח חמאהממרח חמאה
15
Let cool 10 minutes.
16
Stir together powdered sugar and 2 Tbsp. buttermilk until smooth; drizzle over scone.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
17
Cut into 8 wedges.