עוגיות שיבולת שועל
ביסקוויט שיבולת שועל יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 308 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 10 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת אפייה, צימוקים, חלב חמאה דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות מייפל-שיבולת שועל, לחמניות שיבולת שועל כתומות, ו עוגיות קרם שיבולת שועל.
הוראות
Combine raisins and hot water in a 1-cup glass measuring cup.
Place pecans in a single layer in a 15- x 10-inch jelly-roll pan.
Bake at 350 for 4 to 6 minutes or until lightly toasted, stirring occasionally.
Place oats in jelly-roll pan.
Bake at 400 for 5 to 6 minutes or until lightly browned. Cool 15 minutes.
Combine pecans, oats, granulated sugar, and next 4 ingredients.
Cut 1/3 cup buttery spread into oats mixture with a pastry blender or fork until crumbly. Stir together raisins, 3/4 cup buttermilk, and egg.
Add to flour mixture, stirring just until dry ingredients are moistened.
Coat jelly-roll pan with cooking spray. Turn dough out onto pan. Shape dough into a 7-inch circle.
Bake at 400 for 15 to 18 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Brush with 1 Tbsp. buttery spread.
Stir together powdered sugar and 2 Tbsp. buttermilk until smooth; drizzle over scone.