עוגיות שיבולת שועל
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, עוגיות קראן-פיסטוק, ו עוגיות קראן-פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מקציפים רסק תפוחים, חמאה, סוכר חום, ביצים ווניל יחד בקערה עד חלקה.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, ומלח יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת רסק תפוחים. מקפלים שיבולת שועל, חמוציות, שבבי שוקולד לתוך הבלילה; טיפה על ידי כפית גדולה על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות.
תן עוגיות להתקרר על מחבתות במשך כמה דקות לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.