עוגיות שיבולת שועל דל שומן דלעת חמוציות
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 115 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תחליפי חלב, vanillan extract, תבלין פשטידת דלעת, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו עוגיות שיבולת שועל חמוציות שוקולד לבן דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350ºF ו קו גיליון עוגיות עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף.
מניחים את הסוכר מתערובת בקערת ערבוב, ומוסיפים את הדלעת, שמן, 1 כף החלופה חלב, מייפל, וניל, פשתן טחון, ותבלינים. להתמזג עד חלקה.מערבבים את תערובת הקמח מהקופסה עד משולב היטב.מערבבים את שיבולת השועל ואוכמניות מהקופסה.העקביות של הבצק עשויה להשתנות מעט בהתאם מחית הדלעת שבה אתה משתמש (כמה מותגים או תוצרת בית רטובים יותר מאחרים). אם התערובת עבה מדי, אתה יכול להוסיף עד 1 כף יותר של החלופה חלב.לעצב את הבצק לתוך כדורים כי הם מעט גדול יותר מאשר כדור גומי קופצני. לשטח אותם על תבנית האפייה שלך. הם לא יתפשטו הרבה, אז קדימה ולעצב אותם לפי הצורך.
אופים את העוגיות במשך כ -15 דקות, או עד השחמה קלה על החלק התחתון.