קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות48
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שיבולת שועל לעיסות

עוגיות שיבולת שועל לעיסות
עוגיות שיבולת שועל לעיס הוא קינוח המגיש 48. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש שיבולת שועל לבישול מהיר, סוכר, חמאה וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת שועל לעיסות, עוגיות שיבולת שועל לעיסות, ו עוגיות שיבולת שועל לעיסות.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב קמח וסודה לשתייה; הוסף בהדרגה לתערובת מוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מעבירים לקערה גדולה; ללוש שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. כדורים, ואז מתגלגלים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
גלולגלול
5
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. משטחים עם כוס.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בחום של 350 למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר למתלים כדי להתקרר.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות שיבולת שועל עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.