עוגיות שיבולת שועל קינמון תות
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגיות שיבולת שועל קינמון, עוגיות קינמון M & M שיבולת שועל, ו עוגיות שיבולת שועל קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את התפשטות תות, מרגרינה, סוכר לבן וסוכר חום עד חלקה. מקציפים את הביצה ואת הוניל, ואז מוסיפים את שמן הזית.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה וקינמון; מערבבים לתוך תערובת מוקרם.
מערבבים את שיבולת השועל עד מעורבב היטב. טיפה בצק על ידי ערימות כפות 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד צמרות משחימים קלות.
תן עוגיות לעמוד 1 דקה על תבנית האפייה לפני הסרת חוט מתלים כדי להתקרר לחלוטין.