קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שפריץ

עוגיות שפריץ
עוגיות ספריץ יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 96 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי ביצה, שוקולד צ'יפס, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דלעת ספייס Spritz עוגיות / עוגיות לסרטן ילדים, עוגיות שפריץ, ו עוגיות שפריץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / סימן גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יש לי שני סדינים עוגיות ungreased מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית עד האור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיף את הסוכר מגורען ופעימה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6
מוסיף את כל חלמון ביצה ומכה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות
7
מוסיף את הווניל ומכה עד בשילוב. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את תערובת הקמח, ולהכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
הנה מגיע החלק הכיפי. הכן את לחץ העוגיות שלך על ידי הצבת הבוכנה על החלק הצינור ולהפוך לנעול. תרים את הבוכנה עד שהיא תהיה למעלה. לאחר מכן למלא את הצינור עם הבצק מהפתיחה התחתונה. להתאים את הדיסק על פי בחירתך לתוך הטבעת התחתונה בורג בחוזקה. עכשיו לחץ על החלק האקדח (זה יהיה לחץ בכל פעם שאתה לוחץ על הידית) עד שאתה רואה בצק רק דוחף נגד הדיסק בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
עכשיו אתה מוכן להוציא כסף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מניחים את סוף העיתונות בתקיפות ובאופן שווה נגד גיליון עוגיות ולחץ פעם על האקדח. הרם את העיתונות. אם הבצק היה לחוץ כראוי על הדיסק, אתה צריך צורה עוגייה נחמדה על הסדין. אם הבצק יצא אבל לא נדבק, או אם הצורה רופפת, להרים את הבצק ולשים אותו בחזרה לתוך הקערה (אמרתי לך שזה יהיה קל). לחץ על מספיק עוגיות כדי לכסות את גיליונות העוגיות, ריווח אותם על 1 1/2 ב/4 ס " מ זה מזה. מפזרים קלות עם סוכר צבעוני (אם משתמשים). אני בדרך כלל מפזר קצת סוכר צבעוני ומשאיר כמה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
אופים עד שהעוגיות חומות קלות בתחתית, 13 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין. חזור על התהליך עם הבצק הנותר, ומאפשר ליריעות העוגיות להתקרר לחלוטין. אם הבצק מתחיל להיראות רך מדי כדי ליצור צורות מוגדרות, מקררים אותו במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
אם אתה אוהב להמיס את שבבי השוקולד בסיר קטן על חום נמוך מאוד עד בקושי נמס. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
הסר מהחום וקצף עד חלקה. קו גיליון עוגיות עם נייר שעווה. עם סכין חמאה, מורחים מעט שוקולד נמס על תחתית חלק מהעוגיות ולוחצים על העוגיות, בצד השוקולד למטה, על נייר השעווה. עבור עוגיות סנדוויץ', להפיץ שוקולד נמס על החלק התחתון של עוגייה ולחץ על החלק התחתון של עוגייה אחרת באותו צורה על השוקולד. או טפטוף שוקולד נמס על גבי הצורות. תהיה יצירתי!
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חנוניםסוכריות חנונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
תן את העוגיות לשבת במשך כ 1 שעה כדי לתת את ערכת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
16
לאחסן במיכל אטום, עם נייר שעווה בין השכבות, בטמפרטורת החדר עד 7 ימים.
17
Reprinted with permission from Gluten-Free Baking for the Holidays by Jeanne Sauvage, © 2012 Chronicle Books