עוגיות שפריץ
עוגיות ספריץ יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 96 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי ביצה, שוקולד צ'יפס, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דלעת ספייס Spritz עוגיות / עוגיות לסרטן ילדים, עוגיות שפריץ, ו עוגיות שפריץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / סימן גז
יש לי שני סדינים עוגיות ungreased מוכנים.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית עד האור, על 1 דקה.
מוסיף את הסוכר מגורען ופעימה במשך 1 דקה.
מוסיף את כל חלמון ביצה ומכה במשך 1 דקה.
מוסיף את הווניל ומכה עד בשילוב. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את תערובת הקמח, ולהכות עד בשילוב.
הנה מגיע החלק הכיפי. הכן את לחץ העוגיות שלך על ידי הצבת הבוכנה על החלק הצינור ולהפוך לנעול. תרים את הבוכנה עד שהיא תהיה למעלה. לאחר מכן למלא את הצינור עם הבצק מהפתיחה התחתונה. להתאים את הדיסק על פי בחירתך לתוך הטבעת התחתונה בורג בחוזקה. עכשיו לחץ על החלק האקדח (זה יהיה לחץ בכל פעם שאתה לוחץ על הידית) עד שאתה רואה בצק רק דוחף נגד הדיסק בתחתית.
עכשיו אתה מוכן להוציא כסף.
מניחים את סוף העיתונות בתקיפות ובאופן שווה נגד גיליון עוגיות ולחץ פעם על האקדח. הרם את העיתונות. אם הבצק היה לחוץ כראוי על הדיסק, אתה צריך צורה עוגייה נחמדה על הסדין. אם הבצק יצא אבל לא נדבק, או אם הצורה רופפת, להרים את הבצק ולשים אותו בחזרה לתוך הקערה (אמרתי לך שזה יהיה קל). לחץ על מספיק עוגיות כדי לכסות את גיליונות העוגיות, ריווח אותם על 1 1/2 ב/4 ס " מ זה מזה. מפזרים קלות עם סוכר צבעוני (אם משתמשים). אני בדרך כלל מפזר קצת סוכר צבעוני ומשאיר כמה רגיל.
אופים עד שהעוגיות חומות קלות בתחתית, 13 עד 15 דקות.
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין. חזור על התהליך עם הבצק הנותר, ומאפשר ליריעות העוגיות להתקרר לחלוטין. אם הבצק מתחיל להיראות רך מדי כדי ליצור צורות מוגדרות, מקררים אותו במשך כמה דקות.
אם אתה אוהב להמיס את שבבי השוקולד בסיר קטן על חום נמוך מאוד עד בקושי נמס. צפה בזהירות כדי למנוע שריפה.
הסר מהחום וקצף עד חלקה. קו גיליון עוגיות עם נייר שעווה. עם סכין חמאה, מורחים מעט שוקולד נמס על תחתית חלק מהעוגיות ולוחצים על העוגיות, בצד השוקולד למטה, על נייר השעווה. עבור עוגיות סנדוויץ', להפיץ שוקולד נמס על החלק התחתון של עוגייה ולחץ על החלק התחתון של עוגייה אחרת באותו צורה על השוקולד. או טפטוף שוקולד נמס על גבי הצורות. תהיה יצירתי!
תן את העוגיות לשבת במשך כ 1 שעה כדי לתת את ערכת השוקולד.
לאחסן במיכל אטום, עם נייר שעווה בין השכבות, בטמפרטורת החדר עד 7 ימים.
Reprinted with permission from Gluten-Free Baking for the Holidays by Jeanne Sauvage, © 2012 Chronicle Books