עוגיות שקדים-Raspberry
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כריך שקדים-פטל. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, סוכר, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו עוגיות שקדים פטל לעיס, עוגיות שקדים לעיסים, ו עוגיות תאנה ושקד (מתכונים דומים).
הוראות
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
מניחים שקדים במרכז גיליון אפייה שלישי (לא מלוטש) מעוטר, ויוצרים שכבה עבה 1/4 אינץ'.
טוחנים ממרח שקדים דק, 1 סוכר כוס, וקינמון במעבד.
מוסיפים חלבוני ביצה; תהליך עד מעורבב היטב.
מעבירים את הבצק לשקית פלסטיק גדולה לאגירה חוזרת. לחץ על הבצק למטה לתוך 1 פינה של התיק. באמצעות מספריים, לחתוך את הפינה, משאיר 1/2 אינץ ' פתיחה. עבודה בקבוצות, לסחוט בצק משקית ברצועות 2 1/2 אינץ ' ארוכים על גבי שקדים על הסדין.
מפזרים קצת שקדים רופפים על הסדין על רצועות; בזהירות לגלגל רצועות שקדים כדי מעיל קלות (הבצק יהיה רך ודביק).
העברת עוגיות לגיליונות אפייה מוכנים, ריווח בנפרד.
אופים עוגיות עד חום זהוב בהיר, היפוך המיקום של גיליונות באמצע אפייה, על 12 דקות.
תן לעוגיות לעמוד על גיליונות 5 דקות; העברה ל rack. מנפים אבקת סוכר על עוגיות.
ריבת רתיחה בסיר קטן כבד מעל חום בינוני עד ריבה מבעבעת עבה, כ -30 שניות. מגניב.
מורחים 1/4 עד 1/2 כפית ריבה על החלק התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, למטה בצד התחתון.
העבר כריך לצלחת. חזור עם עוגיות וריבה שנותרו. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 שבועות קדימה. חנות אטומה במקפיא. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.