עוגיות שקדים הולנדיות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות שקדים הולנדיות יכולות להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 148 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם תמצית שקדים, חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו 100% קרוידנוטג'ים הולנדיים מחיטה מלאה (או עוגיות ג' ינג'ר הולנדיות), תינוקות הולנדים משמשים-שקדים, ו תינוק הולנדי שקדים תות ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים ביצים ומוציאים.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ושומרים במקרר במשך שעה 1 או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 4 אינץ'. עובי; חתוך עם 2 אינץ ' מקומח. חותך עוגיות עגול.
מניחים מחצית מהמעגלים 2 פנימה. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. מפוררים 1/2 כפית ממרח שקדים מעל כל אחד; למעלה עם עיגולים שנותרו. קמצוץ קצוות לאטום.
חותכים חריץ קטן בחלק העליון של כל עוגיה.
מברישים בחלבון ביצה. לחץ על שקד בכל חריץ.
אופים בחום של 350 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.