עוגיות שקדים ממולאות בשוקולד
עוגיות שקדים ממולאות שוקולד נטול גלוטן, ומספק כ 30 מנות. יש קינוח זה 47 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שוקולד חלב, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שקדים ממולאות בריבה, שוקולד לבן Ganache מלא עוגיות זנגביל, ו דלעת קרם חמאה מלא Macarons עם דלעת ספייס שוקולד מריר גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: שקית מאפה, עצה מאפה, נייר קלף
שלב את השוקולד הקצוץ וחמאה בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר עם 1 אינץ ' של מים רותחים, לוודא את החלק התחתון של הקערה לא לגעת במים. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק. מערבבים את הקרם, וניל ומלח, ולאחר מכן להסיר מן החום. להפריש עד מקורר מעובה, ערבוב מדי פעם, 30 עד 45 דקות.
לעוגיות: מניחים מדף תנור במרכז התנור ומחממים עד 325 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות זכוכית קטנה או חותך עוגיות (1 1/4 עד 1 1/2 אינץ 'רחב), עקבות 15 עיגולים על כל פיסת נייר קלף, משאיר כ 2 אינץ' בין כל סיבוב. הפוך את הקלף; הקווים יהיו גלויים דרך הנייר אך לא תצטרך לעבור ישירות על הדיו. להתאים שקית מאפה עם קצה עגול על 1/4 אינץ ' רחב.
לנפות את הסוכר ' ממתקים ושקדים טחונים לקערה ולהשליך כל נתחי אגוז גדולים יותר. (אם יש לך יותר מכף של נתחים גדולים יותר, לטחון אותם עד אבקתי ולאחר מכן מחדש.)
שלב את החלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או בקערה גדולה עם מצורף whisk של מערבל חשמלי שנערך ביד). שוט על מהירות בינונית נמוכה עד קצף, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר מגורען. להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט עד פסגות רכות מאוד טופס.
מוסיפים את תמצית השקדים וכמה טיפות של צבע מאכל אם משתמשים. שוט עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים כשליש מתערובת הסוכר אגוז לתוך החלבונים ביצה עד מעורבב, ולאחר מכן לקפל בשני השלישים הנותרים. הבלילה צריכה להיות קצת נוזל אבל לא נוזל. זה צריך לאט לטפטף את המרית ולשבת על גבי הבלילה בקערה קצת לפני סופו של דבר נוטף בחזרה לתוכו. אם זה נראה קצת נוקשה בשלב זה, לקפל פעם או פעמיים יותר עד שזה מרגיע, אם כי להיזהר לא לקפל יתר על המידה. טקסטורה נכונה זו היא המפתח למקרון ועדיף הבלילה נוקשה יותר מאשר אחד רופף יותר.
להעביר את הבלילה לשקית מאפה מוכן. מחזיק את התיק בניצב על תבנית האפייה, לסחוט עד הבלילה ממלא מעגל נמשך על הנייר. לשחרר את הלחץ על התיק ולמשוך כלפיך כדי למנוע קצה מחודד על מרכז העוגייה. חזור עם העיגולים הנותרים. בעדינות לשטח את כל הנקודות על העוגיות עם קצה אצבע לח.
ראפ בתקיפות את דפי האפייה על הדלפק כדי לשחרר את כל בועות אוויר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד צמרות העוגיות כבר לא מרגיש רטוב, 10 עד 15 דקות.
אופים, גיליון 1 בכל פעם, עד macarons הם מעט פריך ואת תחתית לשחרר מנייר קלף, על 15 דקות, סיבוב הסדין באמצע זמן האפייה. מגניב על גיליון 5 דקות, ולאחר מכן לקלף את העוגיות להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
כדי להרכיב את העוגיות, מורחים שכבה דקה של גנאש שוקולד על תחתית מחצית העוגיות, על 1/4 כפית לעוגייה. למעלה עם עוגיה שנייה, לחיצה בעדינות כדי לסחוט את גנאש על החישוקים.
טיפ: משקל הבלילה בתיק המאפה יכריח חלק מהבלילה לצאת. כדי לעצור את זה, אתה יכול לתקוע מרשמלו מיני בסוף קצה המאפה שלך לחסום את הבלילה מלרוץ החוצה בסוף.
טיפ: אתה יכול להשתמש ארוחה שקדים קנה בחנות במקום כל השקדים. לנפות 2/3 כוס עם הסוכר של ממתקים, ואם יש צורך, לטחון את החתיכות הגדולות לנפות עד כף או פחות של נתחים גדולים להישאר הנפה.
טיפ: אתה יכול גם כפית את הבלילה על גיליונות אפייה מצופה קלף. העוגיות אולי לא עגולות בצורה מושלמת, אבל עדיין יהיו טעימות.