קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות תבלינים

עוגיות תבלינים
עוגיות תבלינים יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, קינמון טחון, חמאת g, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספייס את החיים שלך: דלעת ספייס עוגיות ארוחת בוקר, עוגיות דלעת ספייס ללא גלוטן {עוגיות לסרטן ילדים}, ו דלעת ספייס Spritz עוגיות / עוגיות לסרטן ילדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את דומדמניות בברנדי במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2
מערבבים יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים, מלח ושוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
שים את החמאה, סוכר, וניל, לימון וגלידת תפוז במערבל עמדה מצויד מצורף מקצף להכות לשלב אבל לא אוורירי הרבה, על 1 דקה. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף את הביצה ומערבבים במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיף את החומרים יבשים, ואחריו דומדמניות וברנדי.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
6
לערבב עד שהכל מגיע יחד.
7
בעדינות ללוש את הבצק בקערה עם הידיים עד שהוא מגיע יחד והוא אחיד. מחלקים את הבצק לתוך 1 3/4-עוז / 50g נתחים ולעצב כל נתח לכדור עגול לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מניחים את הכדורים על 1 או 2 דפי אפייה מרופדים בנייר קלף, מרווחים אותם על 3/4 אינץ '/ 2 ס " מ זה מזה, ולתת לנוח במקרר לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מחממים התנור ל 375°f / 190°C.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
אופים את העוגיות במשך 15 עד 20 דקות, עד חברות למעלה אבל המרכז הוא עדיין רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
הסר מהתנור. לאחר העוגיות מחוץ לתנור, לאפשר להתקרר רק 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל. בעוד העוגיות עדיין חמות, לטאטא יחד את החומרים זיגוג עד צורות ציפוי דק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
יוצקים 1 כף של זיגוג על כל ביסקוויט, משאיר אותו לטפטף מעיל את הביסקוויט עם סרט דק מאוד, שקוף כמעט. לסיים כל אחד עם 3 חתיכות של קליפה מסוכר להציב במרכז. השאר להגדיר ולשרת, או לאחסן במיכל אטום במשך יום או יומיים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.

מרכיבים