עוגיות תבלינים
עוגיות תבלינים יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, קינמון טחון, חמאת g, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספייס את החיים שלך: דלעת ספייס עוגיות ארוחת בוקר, עוגיות דלעת ספייס ללא גלוטן {עוגיות לסרטן ילדים}, ו דלעת ספייס Spritz עוגיות / עוגיות לסרטן ילדים (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את דומדמניות בברנדי במשך 10 דקות.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים, מלח ושוקולד מריר.
שים את החמאה, סוכר, וניל, לימון וגלידת תפוז במערבל עמדה מצויד מצורף מקצף להכות לשלב אבל לא אוורירי הרבה, על 1 דקה. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף את הביצה ומערבבים במשך כ 1 דקה.
מוסיף את החומרים יבשים, ואחריו דומדמניות וברנדי.
בעדינות ללוש את הבצק בקערה עם הידיים עד שהוא מגיע יחד והוא אחיד. מחלקים את הבצק לתוך 1 3/4-עוז / 50g נתחים ולעצב כל נתח לכדור עגול לחלוטין.
מניחים את הכדורים על 1 או 2 דפי אפייה מרופדים בנייר קלף, מרווחים אותם על 3/4 אינץ '/ 2 ס " מ זה מזה, ולתת לנוח במקרר לפחות 1 שעה.
מחממים התנור ל 375°f / 190°C.
אופים את העוגיות במשך 15 עד 20 דקות, עד חברות למעלה אבל המרכז הוא עדיין רך מעט.
הסר מהתנור. לאחר העוגיות מחוץ לתנור, לאפשר להתקרר רק 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל. בעוד העוגיות עדיין חמות, לטאטא יחד את החומרים זיגוג עד צורות ציפוי דק וחלק.
יוצקים 1 כף של זיגוג על כל ביסקוויט, משאיר אותו לטפטף מעיל את הביסקוויט עם סרט דק מאוד, שקוף כמעט. לסיים כל אחד עם 3 חתיכות של קליפה מסוכר להציב במרכז. השאר להגדיר ולשרת, או לאחסן במיכל אטום במשך יום או יומיים.
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.