עוגיות תבלינים חלביות
עוגיות תבלינים חלביות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 266 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, מיץ תפוזים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגיות תבלינים מולסה חלבית, עוגיות אי ספייס חלבית, ו עוגיות סוכר חלבית-'נ' - ספייס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים בביצה: מקציפים במולסה, וחמאה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון, הג ' ינג ' ר והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את אגוזי המלך, הצימוקים והתמרים. צמרמורת במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
על משטח מקומח מרדדים בצק ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
חותכים עם 2-1 / 2 אינץ'. חותך עוגיות עגול.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות. מגניב לגמרי.
לקבלת זיגוג, להכות את כל החומרים בקערה קטנה עד חלקה.
מורחים על עוגיות מקוררות; תן להתייבש לחלוטין.