עוגיות תמרים ממולאות
עוגיות תמרים ממולאות דורשות סביב 3 שעות ו -45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, תמרים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. מתכונים דומים: עוגיות תמרים ממולאות, מאמול: עוגיות תמרים ממולאות, ו עוגיות ממולאות אוראו ועוגיות שמנת.
הוראות
מקציפים יחד חמאה וגבינת שמנת בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מנפים קמח ומלח יחד לקערה; מערבבים לחמאה מוקרמת עד שהבצק מחזיק יחד. מכסים קערה בניילון נצמד ומצננים, 3 שעות עד לילה.
לחץ 1 אגוז לתוך כל תאריך ולחץ סגור.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מורחים מטלית מאפה על משטח עבודה ומפזרים בנדיבות סוכר קונדיטורים.
מרדדים בצק צונן למלבן בעובי 1/8 אינץ ' על משטח העבודה המוכן.
חותכים בצק לרצועות 3 1/2 על 1 1/2 אינץ ' בעזרת גלגל מאפה או חותך פיצה.
מניחים 1 תאריך ממולא במרכז כל רצועה.
מגלגלים רצועה סביב תאריך ומפזרים סוכר קונדיטורים. מסדרים עוגיות, מקופלות כלפי מטה, על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, 15 עד 18 דקות.