עוגיות תפוז Meltaway
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות Orange Meltaway. מתכון זה מכיל 100 מנות עם 33 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 4 סנט למנה , מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך סודה לשתייה, חמאה, קרם טרטר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 14 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון של 7% , המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו עוגיות ליים Meltaway , 3 מרכיבים Meltaway Cookies , ועוגיות חג המולד Meltaway עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה, ומניחים בצד.
מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה וקרם הטרטר. בקערה נוספת מקציפים את החמאה ו-1 1/2 כוסות סוכר קונדיטורים יחד עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מערבבים פנימה תמצית תפוז, גרידת תפוז מגוררת וביצה. מערבבים את תערובת הקמח ומערבבים היטב.
זרוק חלקי בצק בגודל כפית במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המרופדים בנייר אפייה. העוגיות יתפרסו לכ-1 1/2 אינץ' באפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 14 דקות, עד שהעוגיות חומות בהיר.
מוציאים מהתנור ומנפים את יתרת הסוכר של הקונדיטורים על העוגיות החמות. מניחים להתקרר, ומאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "