עוגייה
גשו לסופר וקנו g / 1cup+1tbsp קמח, 3rd כוס חלב, ml vanillan לחלץ, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיית שוקולד צ'יפס אוראו בראוני עוגת גלידה (זנותית בראוניס, עוגת גלידה), עוגייה, ו עוגייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° / 175°C. קו תבנית אפייה עם Silpat.
שים את השוקולד בקערה ומניח את הקערה במחבת של מים רותחים לשוקולד להמיס. תניח בצד.מערבבים יחד את הקמח, קקאו, אבקת אפייה. הגדר aside.In קערה גדולה לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד מומס ביסודיות. לאחר מכן, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם. ואז להכות את וניל שוקולד נמס עד משולב היטב.
הוסף את החלב, וודא לעשות זאת בהדרגה משם התזה.לבסוף, לקפל את תערובת הקמח (או לערבב על מהירות נמוכה) עד שלא ניתן לזהות עקבות של מרכיבים יבשים.טיפה על כף על תבנית האפייה, משאיר פער של 1 אינץ ' בין בצק עוגיות.
אופים במשך 7 דקות. לאחר מכן תן להם להמשיך לנוח על תבנית האפייה, כי הם עדיין עדינים מאוד להעביר את מדף הקירור. ברגע שהם מוצק יותר, להעביר את ארון הקירור.לאחסן במיכל אטום.