עוגיית צימוקים בשיבולת שועל עם סוכר נמוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיית שיבולת שועל צימוקים נמוכה סוכר. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, שיבולת שועל מגולגל, צימוקים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: שיבולת שועל וצימוקים עוגיות שיבולת שועל אפוי, תערובת עוגיות צימוקים שיבולת שועל, ו עוגת שיבולת שועל וצימוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל ומלח, ומניחים בצד. בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה, סוכר חום ותחליף סוכר. מערבבים את הביצה וניל.
מוסיפים מרכיבים מנופים ומערבבים עד לשלב, ואז מערבבים את שיבולת השועל והצימוקים.
זרוק עוגיות על ידי כפית מעוגלתעל גבי יריעות העוגיות מוכנות.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על סדיני האפייה.