עוגת Bundt זיגוג לימון-אוכמניות פרג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל זיגוג לימון אוכמניות פרג עוגת זרע Bundt. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת לימון פרג Bundt, עוגת לימון פרג Bundt, ו עוגת לימון-פרג.
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת 12 כוס עם ספריי בישול; אבק עם פירורי לחם.
מערבבים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח); מערבבים עם מקצף.
מוסיפים אוכמניות לתערובת הקמח; זורקים למעיל.
שלב 3/4 כוס חלב חמאה, 1/3 כוס מיץ, ותמציות.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מחבת מגניבה על מתלה תיל 10 דקות.
הסר עוגה מחבת; מגניב על מתלה.
כדי להכין זיגוג, במקום אבקת סוכר בקערה קטנה; להוסיף 1 כף חלב חמאה 1 מיץ כף, ערבוב עם מקצף עד בשילוב.
יוצקים זיגוג על עוגה חמה; מגניב לחלוטין.