עוגת אגוז
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 45 . מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרקרים ארוגים חיטה, סוכר, אגוזי מלך מטעים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חסילון דבש אגוזים / סרטנים אגוז (???), אגוזי מלך עם גלידת דבש-אגוז, ו עוגת חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. שמור 14 של הקרקרים; דק למחוץ הנותרים קרקרים. להמיס 1/4 כוס (4 כפות.) של המרגרינה בקערה בינונית או בסיר.
מוסיפים פירורי קרקר ואגוזים; מערבבים היטב. הקש 1 כוס של תערובת פירורי קרקר בחוזקה על החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ'; הגדר את תערובת הפירורים הנותרים בצד לשימוש מאוחר יותר. לעמוד שמורות 14 קרקרים סביב קצה צלחת עוגה.
ממיסים הנותרים 2 כפות. מרגרינה בקערה גדולה או בסיר.
מוסיפים ביצים, סירופ תירס, סוכר ווניל; מכים עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת הפירורים הנותרת; יוצקים לתוך הקרום.
אופים 20 דקות. או עד שהמרכז יהיה מוכן. מגניב לגמרי. למעלה עם גושים של ציפוי מוקצף ממש לפני ההגשה. חנות שאריות עוגה במקרר.