עוגת אגס טרי
עוגת אגס טרי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 532 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו סודה לשתיה, שמן קנולה, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אגס טרי, עוגת אגס טרי, ו עוגת אגס וג'ינג'ר טרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את האגסים והסוכר ולתת לעמוד במשך שעה אחת.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). לרסס מחבת 10 אינץ bundt עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מעט להכות את החלבונים ביצה ולשלב אותם עם שמן, פקאן קצוץ תערובת אגס.
מערבבים את הקמח, מלח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, קינמון וציפורן. מערבבים בתערובת האגס.
יוצקים את הבלילה למחבת bundt מוכן.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה ו 10 דקות.
הסר מן הנמלה תנור לתת מגניב על מתלה חוט במשך 10 דקות לפני הסרת תבנית תבנית.