עוגת אגס פקאן
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 349 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אגסים, גבינת שמנת, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת אגס פקאן, עוגת אגס, ו עוגת אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° שמן וקמח 12 אינץ פיצה פאן. בקערה בינונית, מערבבים קמח וסוכר חום.
חותכים בחמאה, באמצעות מזלג או בלנדר מאפה, עד מתפורר. לחץ בחוזקה ובאופן שווה נגד תחתית בצד של מחבת.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום בהיר; מגניב.
בסיר 1 ליטר, מערבבים סוכר מגורען, קורנפלור ומלח. מערבבים בהדרגה מיץ תפוזים ומים.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה; מגניב.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עד חלקה; להפיץ על קרום מקורר. סדר אגסים על גבינת שמנת.
מפזרים פקאנים. זיגוג כפית כתום מעל. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות. לאחסן במקרר.