עוגת אגסים טרייה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת האגסים הטרייה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 277 קלוריות . תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אגסים, שמן צמחי, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קפה אגסים ואגוזים , עוגת ג'ינג'ר הפוכה אגסים ועוגת אגסים-ג'ינג'ר הפוכה .
הוראות
בקערה גדולה טורפים ביצים במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה סוכר ושמן; להכות ביסודיות.
מערבבים את הקמח, הקינמון, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגסים ווניל. (הבלילה תהיה נוקשה.)
כף לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור.
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
מצננים בתבנית 10 דקות לפני הופכים לצלחת הגשה.
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר והחלב של הקונדיטורים; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
לטפטף על עוגה חמה. מצננים לחלוטין.