עוגת אוכמניות
עוגת אוכמניות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 261 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם סוכר, אוכמניות, חלבון ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות, עוגת אוכמניות, ו עוגת אוכמניות משובצת.
הוראות
שלב 3 מרכיבים ראשונים; מבשלים 5 דקות.
מעבירים פירות יער לקערה בעזרת כף מחוררת.
שלב עמילן תירס ומים; מוסיפים לנוזל האוכמניות ומביאים לרתיחה. מרתיחים 1 דקה; מערבבים אוכמניות. תירגע.
מצפים תבנית עגולה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול. אבק עם 1 כפית קמח.
שלב את יתרת הקמח, אבקת האפייה והמלח. מקציפים מרגרינה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד לקבלת קרם; מוסיפים 1/3 כוס סוכר, מקציפים היטב.
מוסיפים חלמון ביצה, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב.
מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד לקבלת קצף.
מוסיפים את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים 1/2 כוס חלבון ביצה לבלילה; מקפלים פנימה את חלבון הביצה שנותר. כפית לתוך המחבת.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. מצננים על רשת 10 דקות.
מוציאים מהתבנית; מניחים להתקרר על רשת. פורסים לשניים אופקית.
מסננים אוכמניות, שומרים חצי מיץ.
טפטוף מיץ מעל השכבה התחתונה.
מורחים 3/4 כוס קצפת מעל שכבת העוגה; כפית חצי אוכמניות מעל ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. חזור על ההליך עם הנותרים 3/4 כוס ציפוי אוכמניות.