עוגת אוכמניות חמאה
עוגת אוכמניות חמאה היא ללא גלוטן קינוח. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גרידת לימון, חלב חמאה, אבקת ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות מתכונים דומים: Blackberry Buttermilk Panna Cottas עם Blackberry Compote, עוגת אוכמניות טריה, ו Blackberry Buttermilk מאפינס.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מניחים 1/4 כוס מים קרים בקערה קטנה ומפזרים ג ' לטין מאפשרים לשבת עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים שמנת כבדה, מלח, וסוכר 1/4 כוס לסיר בינוני להגדיר על אש נמוכה, מערבבים לשלב לאט להביא את התערובת רק לרתיחה. ברגע שהוא מתחיל לבעבע על הקצוות, להסיר אותו מהחום ומערבבים את הג ' לטין עד שהוא מומס לחלוטין. מערבבים בחמאה ווניל.
יוצקים את התערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קליפת העוגה וצינה לפחות 4 שעות, עד המילוי מוגדר.
כאשר מוכן לשרת: בקערה בינונית לשלב פירות יער, סוכר שנותר, וגרידת. לזרוק לשלב ולאפשר לשבת במשך עשר דקות, עד פירות יער מתחילים להיות עסיסי והסוכר מומס. למעלה את העוגה להגדיר עם פירות יער ושירות מיד.