עוגת אוכמניות שזיפים הפוכה
עוגת אוכמניות שזיפים הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך אבקת אפייה, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אוכמניות שזיפים הפוכה, עוגת אוכמניות שזיפים הפוכה, ו שזיף-אוכמניות הפוך מתכון עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 מחבת עוגה אינץ'.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
במחבת מוכנה, לשלב 3 כפות מרגרינה וסוכר חום.
מניחים מחבת בתוך התנור שחומם מראש עד שהמרגרינה נמסה ומתחילה לבעבע. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת יחד מרגרינה כוס 1/3 וסוכר לבן כוס 1 עד אור ורך. מקציפים את הביצה, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated.
מסדרים שזיפים סביב הקצוות של המחבת מוכן, חופפים מעט. להפיץ את האוכמניות במרכז.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, מכסה פירות לחלוטין.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.