עוגת אוכמניות-שקדים
עוגת אוכמניות ושקד יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך את כל המטרה קמח, קליפת לימון, סלסלות אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שקדים אוכמניות, עוגת אוכמניות ושקדים, ו עוגת שקדים אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 סלים פירות יער, סוכר, ומיץ לימון בסיר בינוני כבד. פירות יער מחית גס. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת רותחים ומתעבה, על 7 דקות.
להקציף חלמונים קורנפלור בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא במחצית תערובת ברי חם; לחזור למחבת. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, על 3 דקות.
להקציף בחמאה וקליפת לימון.
מעביר מילוי לקערה. כיסוי וצינה לילה.
חמאה קלה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת. תערובת קמח, 1/4 כוס שקדים פרוסים, סוכר, ומלח במעבד עד שקדים הם טחונים דק.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להקציף חלמון ביצה תמצית שקדים בקערה קטנה; להוסיף מעבד להתמזג עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג; להקפיא 30 דקות.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הקרום מוגדר, על 12 דקות.
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 18 דקות יותר. קרום מגניב לגמרי על מתלה.
מורחים מילוי בקרום; מפזרים הנותרים 2 סלים פירות יער נגמר. מערבבים ג ' לי דומדמניות בסיר קטן על חום בינוני עד מותך; מברשת על פירות יער.
מפזרים הנותרים 2 כפות שקדים פרוסים סביב קצה של טארט. מכסים באופן רופף בנייר כסף וצינה לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.