עוגת אוכמניות תפוח קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אוכמניות תפוח קרמל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 434 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת אוכמניות תפוח קרמל, פופקורן קרמל תפוח חמוציות עבור # BakingADifference, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). לחץ על אחד מאפי העוגה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'; להזמין את המאפה שנותר.
יוצקים את מיץ הלימון לתוך מיכל שגדול מספיק לתפוחים ולמלא באמצע הדרך עם מים קרים. לקלף ולפרוס את התפוחים לתוך מי הלימון; להפריש.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הקמח ואת קורנפלור כדי ליצור משחה. מערבבים 2 כפות מים יחד עם תמצית וניל, 1/2 כוס סוכר לבן, סוכר חום, 1 כפית קינמון ואגוז מוסקט; מביאים לרתיחה.
מסננים את התפוחים ומוסיפים אותם לתערובת הסוכר יחד עם החמוציות. מבשלים ומערבבים 5 דקות; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
יוצקים את הפרי לתוך צלחת העוגה ולחץ על הקרום העליון. מערבבים יחד 1 כף סוכר לבן 1/2 כפית קינמון; מפזרים על העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד הקרום העליון הוא חום זהוב, 35 עד 40 דקות.