קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת אלבום תמונות סיום

עוגת אלבום תמונות סיום
עוגת אלבום תמונות סיום אורכת כשעה ו-25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.06 $ למנה. מנה אחת מכילה 683 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, הדבקו צבעי מאכל בצבעי בית הספר, צלופן שקוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת גיליון הסיום , קישוטי עוגת הסיום וכובעי הסיום .

הוראות

1
בקערה, שמנת חמאה ו-1-1/2 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פלוס 2 כפות חמאה, מרוככת1 כוס פלוס 2 כפות חמאה, מרוככת
צלופן שקוףצלופן שקוף
צלופן שקוף לכיסוי קרשצלופן שקוף לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
צלופן שקוף לכיסוי קרשצלופן שקוף לכיסוי קרש
2
מוסיפים חלמונים ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
3
מערבבים קמח, פרג, קליפת לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
עצות מאפה - סיבוב מס' 3עצות מאפה - סיבוב מס' 3
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
טיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלהטיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלה
4
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אריזות מתנהאריזות מתנה
5
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף רך. מקציפים פנימה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
6
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים ב-325 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים מהתבנית לרשת כדי לצנן לגמרי את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים ללוח מכוסה.
10
צייר דפוס ספר פעמיים על נייר שעווה.
11
לחתוך. בצד אחד הארוך של העוגה, מקמו תבניות כך שהקצוות הארוכים הישרים יושבים על הלוח והקצוות הרחבים בשר במרכז העוגה. מאבטחים בעזרת קיסמים. בעזרת סכין משוננת ודוגמאות הבאות, חותכים את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
12
מסירים את החלק העליון של העוגה ושומרים לשימוש אחר. חזור על הצד הארוך השני.
13
להקפאה, שמנת חמאה, קיצור ווניל בקערה. טורפים פנימה סוכר וחלב של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
מניחים 1 כוס ציפוי בקערה לגבול סביב העוגה. גוון עם צבע מאכל לצבע בית הספר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
15
מניחים 1/3 כוס ציפוי בקערה אחרת וגוונו בצבע שני.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
16
מניחים 1 כף ציפוי בקערה ומשאירים לבן. מניחים קערות בצד. מקפיאים את החלק העליון והדפנות של העוגה עם הציפוי הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
אם התמונה אינה למינציה, עטפו אותה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
18
מניחים תמונה במרכז עמוד אחד של העוגה.
19
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון. הכנס קצה עגול #
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
20
ממלאים בציפוי ראשי בצבע בית ספר. בהתייחס לתמונה למעלה, צינור "CLASS OF ____" בעמוד ללא תמונה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
21
הכנס טיפת פרח מס' 10
22
מצמידים גבול חבל סביב הקצוות התחתונים של העוגה. פרחי צינור בפינות התמונה. מקטרת באקראי חמישה פרחים מעל ושלושה פרחים מתחת לכתב.
23
ממלאים שקית נוספת בציפוי לבן שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
24
חותכים חור קטן בפינה; מקטרת נקודה במרכז הפרחים.
25
הכינו שקית שלישית; הכנס קצה כוכב מס' 18 ומלא עם ציפוי בצבע בית ספר שני. עיצובי צינורות מעל ומתחת לתמונה. מקטרת גפנים בכל צד של קבוצות הפרחים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
26
הכנס קצה עלה מס' 6
27
עלי צינור באקראי ליד פרחים.
28
הסר תמונה לפני חיתוך העוגה.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)15ריבס, קצוץ טרי או קפואClear cellophane for covering boardClear cellophane for covering board720אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים5חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)333אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה15ריבס, קצוץ טרי או קפואPaste food coloring in school colorsPaste food coloring in school colors1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת1226 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי67Pastry tips—round #3, star #18, drop flower #107, and leafPastry tips—round #3, star #18, drop flower #107, and leaf1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)6(חוֹרֶף)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)350אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר, מחולקסוכר, מחולק2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס15ריבס, קצוץ טרי או קפואYellow gift wrap for covering boardYellow gift wrap for covering board

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.