עוגת אלבום תמונות סיום אורכת כשעה ו-25 דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.06 $ למנה. מנה אחת מכילה 683 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, הדבקו צבעי מאכל בצבעי בית הספר, צלופן שקוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת גיליון הסיום , קישוטי עוגת הסיום וכובעי הסיום .
עצות מאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, פרח מס' 107, ועלה מס' 67
טיפים למאפה - סיבוב מס' 3, כוכב מס' 18, זרוק פרח מס' 107 ועלה
4
מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אריזות מתנה
5
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרים קצף רך. מקציפים פנימה את יתרת הסוכר, כף אחת בכל פעם, עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
עבור קרש כיסוי
6
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים ב-325 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים מהתבנית לרשת כדי לצנן לגמרי את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים ללוח מכוסה.
10
צייר דפוס ספר פעמיים על נייר שעווה.
11
לחתוך. בצד אחד הארוך של העוגה, מקמו תבניות כך שהקצוות הארוכים הישרים יושבים על הלוח והקצוות הרחבים בשר במרכז העוגה. מאבטחים בעזרת קיסמים. בעזרת סכין משוננת ודוגמאות הבאות, חותכים את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
טעם חמאה צלול
12
מסירים את החלק העליון של העוגה ושומרים לשימוש אחר. חזור על הצד הארוך השני.
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.