קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אננס אננס הפוכה איטית לבישול

עוגת אננס אננס הפוכה איטית לבישול
עוגת אננס אננס הפוכה איטית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוז מוסקט, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה, אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה, ו בישול איטי Banananan הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה החלק הפנימי של 4 ליטר להכניס תנור איטי. קו זה לחלוטין עם שכבה כפולה של נייר, ואז חמאה לסכל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
חותכים 4 כפות של החמאה ומפזרים בחלק התחתון של הכנס, יחד עם סוכר חום ורום. מסדרים את פרוסות האננס במעגלים חופפים כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של הכנס; לחץ לתוך תערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דבש הדריםדבש הדרים
3
מערבבים את הקמח, פקאן, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
שלב את הנותרים 6 כפות חמאה ואת הסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) והכה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הביצים וניל עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להפחית את המהירות נמוכה לנצח בתערובת הקמח עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
מוסיף את החלב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה להכות עד חלקה, על 30 שניות. מורחים באופן שווה את הבלילה על האננס בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
לעטוף שכבה כפולה של מגבות נייר על החלק העליון של התנור האיטי (מבלי לגעת בעוגה) כדי למנוע עיבוי מטפטף מהכיסוי על העוגה. מכסים ומבשלים נמוך עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 3 עד 4 שעות. כבה את התנור האיטי ותן לעוגה לנוח 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
8
הרם את העוגה על ידי נייר כסף ומניח על מדף כדי להתקרר (זה יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר). בזהירות להפוך על מגש לקלף את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מקציפים את השמנת עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הסוכר של ממתקים ודובדבנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
מגישים פרוסות עוגה עם מנה של קצפת ודובדבן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים2(חוֹרֶף)רום כההרום כהה2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דובדבנים קצוצים, בתוספת שלם לקישוטדובדבנים קצוצים, בתוספת שלם לקישוט0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים, קלויים וקצוצים דקפקאנים, קלויים וקצוצים דק1אננס בשלים, קלופים, cored וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץאננס בשלים, קלופים, cored וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח משובחמלח משובח10(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומן להוסיףחמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומן להוסיף11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת