עוגת אננס אננס הפוכה איטית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוז מוסקט, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה, אננס לבישול איטי הפוך עוגה הפוכה, ו בישול איטי Banananan הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה החלק הפנימי של 4 ליטר להכניס תנור איטי. קו זה לחלוטין עם שכבה כפולה של נייר, ואז חמאה לסכל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
חותכים 4 כפות של החמאה ומפזרים בחלק התחתון של הכנס, יחד עם סוכר חום ורום. מסדרים את פרוסות האננס במעגלים חופפים כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של הכנס; לחץ לתוך תערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננס
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ליקוריץ צהוב וירוק
דבש הדרים
3
מערבבים את הקמח, פקאן, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
שלב את הנותרים 6 כפות חמאה ואת הסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) והכה במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הביצים וניל עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להפחית את המהירות נמוכה לנצח בתערובת הקמח עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
מוסיף את החלב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה להכות עד חלקה, על 30 שניות. מורחים באופן שווה את הבלילה על האננס בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
4 פרוסות סלמי דקות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
לעטוף שכבה כפולה של מגבות נייר על החלק העליון של התנור האיטי (מבלי לגעת בעוגה) כדי למנוע עיבוי מטפטף מהכיסוי על העוגה. מכסים ומבשלים נמוך עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 3 עד 4 שעות. כבה את התנור האיטי ותן לעוגה לנוח 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
טעם חמאה צלול
8
הרם את העוגה על ידי נייר כסף ומניח על מדף כדי להתקרר (זה יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר). בזהירות להפוך על מגש לקלף את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מקציפים את השמנת עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הסוכר של ממתקים ודובדבנים קצוצים.