עוגת אננס הוואי הפוכה
עוגת אננס מהוואי הפוכה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה של Allrecipes יש 86 אוהדים. אם יש לך קוקוס, סוכר חום, דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת אננס הוואי פוק, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים את החמאה נמסה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים את הסוכר החום באופן שווה על החמאה.
מסדרים 8 טבעות אננס בשתי שורות בתבנית האפייה.
מפזרים את אגוזי המקדמיה, חצי מהקוקוס המתפורר, ו -2 פרוסות אננס קצוצות בין שורות טבעות אננס.
מניחים דובדבן מרשינו בכל טבעת אננס, ולאחר מכן מפזרים את הדובדבנים הנותרים על תערובת הקוקוס. הניחו את תבנית האפייה בצד.
מקציפים יחד את מיץ האננס, מי קוקוס, שמן צמחי וביצים בקערה גדולה. מערבבים את הבננה הפירה, תערובת עוגה צהובה, ונותר קוקוס פתיתי עד מעורבב היטב.
לאט לאט לשפוך את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפעיל סכין קילוף בין העוגה ואת קצה המחבת.
מכסים את מחבת העוגה עם צלחת הגשה גדולה, והופכים אותה כדי להטות את העוגה מתוך המחבת ועל הצלחת עם פרוסות אננס מראה.