עוגת אננס הפוכה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוכה טרי. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. אם יש לך אננס, קמח, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוכה טרייה, עוגת אננס הפוכה טרייה, ו קוקוס ועוגת אננס טרייה הפוכה.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וסודה, ומלח לקערה.
חותכים אננס לרוחב לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
חמאה 9 אינץ 'מחבת עוגה עגולה (2 אינץ' עמוק) קלות בצד בנדיבות על החלק התחתון של מחבת באמצעות 1/2 מקל חמאה.
מפזרים את כל הסוכר החום באופן שווה על החלק התחתון ומסדרים אננס מעליו, החל במרכז המחבת וחתיכות חופפות מעט.
הכה יחד הנותרים מקל חמאה, סוכר מגורען, ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, להכות גם לאחר כל תוספת. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח לסירוגין עם חלב בחמאה בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב רק עד הבלילה חלקה.
מורחים הבלילה באופן שווה על אננס ואופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. מגניב 15 דקות במחבת על מתלה, ואז להפוך את העוגה על צלחת ולהסיר מחבת. מגניב לטמפרטורת החדר.