אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, עוגת אפרסק יכול להיות מצוין לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. לקינוח הזה יש 337 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, ג'ינג'ר טחון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת אפרסק, עוגת ריבס-אפרסק, ו עוגת האפרסק של הגברת.
הוראות
1
שלב את חמשת המרכיבים הראשונים בקערה; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים חלב, תוך ערבוב רק עד לחות. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
טפחו באופן שווה לתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בחום של 425 למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים מהתבנית להתקרר על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
רגע לפני ההגשה שלבו אפרסקים, 4 כפות סוכר חום וג ' ינג ' ר. מקציפים שמנת עם יתרת הסוכר החום עד שנוקשה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
פיצול עוגה לשתי שכבות; מניחים שכבה תחתונה על מגש הגשה. כף מחצית מתערובת האפרסק מעל העוגה; למעלה עם חצי שמנת. מכסים בשכבת עוגה שנייה ובתערובת האפרסק שנותרה.
עוגה קצרה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "