עוגת אפרסק ושקד
אם יש לך חמאה, שקדים טחונים, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שקדים-אפרסק, עוגת אפרסק ושקד, ו עוגת אפרסק ושקד.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לשפשף יחד את הקמח והחמאה עד שזה נראה כמו פירורי לחם בסדר, ואז לערבב את הסוכר.
מוסיפים 1 חלמון ביצה ו 1 כפית מים, ואחריו חלמון הבא ו 1 כפית מים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לעטוף בסרט נצמד לקרר במשך 30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות עד גדול מספיק כדי קו פח 23cm טארט. אם הבצק קורע, פשוט לתקן את זה.
חותכים את הבצק העודף. קו עם נייר greaseproof, למלא עם שעועית אפייה, ואז לאפות במשך 10 דקות.
הסר נייר ושעועית. זין לא מעט חורים בבסיס הטארט שלך, ואז לאפות לעוד 10-15 דקות עד ביסקוויט.
בזמן שהמאפה מבשל, תכיני את המילוי.
לטאטא את הסוכר והחמאה יחד עד שאתה מקבל משחה חיוורת. הכה את הביצים ולבסוף להוסיף את השקדים והקמח. כפית לתוך מאפה במקרה, לארגן את פרוסות אפרסק על פני החלק העליון בתבנית ואופים במשך 30-40 דקות עד הזהב. כאשר מגניב, מברשת לשמר או ריבה שלך על פני הדף.
מגישים עם סיר קטן של frache קרם בצד ולאכול אותו מהר לפני שמישהו אחר מקבל את ידיהם על זה!